Anmälan:

Förnamn:

Efternamn:

Född (ååmmdd-xxxx):
Vi behöver hela ditt personnummer.

Telefon (inkl. riktnr):

E-post:

Gata/box:

Postnummer:

Ort:

Kurs(Dag + Tid):

Termin (t ex VT-14):

Tidigare elev hos Move (ja/nej):

Meddelande (Övriga frågor):

Jag har godkänt vilkoren

Läs villkoren

Anmälan är bindande
Mer information på sidan för anmälan

Våra Danser:

Afro Tonår/vuxen (AFRO):
En dansform fylld av energi och glädje. Till trummande rytmer släpper vi loss och använder hela kroppen i ett intensivt tempo som alltid följer kroppens naturliga rörelseschema.
Kurser>>

AJ
Kombinerar afrikanskdans och jazzdans. Du dansar till rytmisk trummusik som ger kraftfulla och uttrycksfulla rörelser. Samspelet mellan jazzdans och afrikanskdans ger styrka, smidighet och kondition.
Kurser>>

Akrobatik från 5 år (AK):
Från 5 år är du välkommen att träna styrka, smidighet och balans. Vi står på händer, gör kullerbyttor och volter!
Kurser>>

Barndans 3-6 år (BD):
I barndansen tränar vi motoriken, rums- och kroppsuppfattningen, känslan för rytm och musikalitet. Detta görs på ett lekfullt sätt på barnets egen utvecklingsnivå. En mycket väsentlig del är att utveckla barnets personliga egenskaper. En rolig och stimulerande stund med andra barn.
Kurser>>

Breaking 9-15 år (BK):
Breaking innehåller fotarbete, spinning, rörelser och fysiska positioner. Även en del akrobatiska och gymnastiska rörelser ingår.
Kurser>>

Bollywood (BLW)
Bollywood är en fantasifull och färgsprakande dansstil i högt tempo som bottnar i den indiska kulturen.
Kurser>>

Break-Akro
På dessa lektioner blandar vi Breakdance med andra akrobatiska övningar.
Kurser>>

Broadwayjazz (BRJZ)
En jazzklass som fokuserar mer på koreografi med musikalinfluenser. sex shop | sex shop | sex shop | sex shop | sex shop | jartiyer | sex shop | sex shop | vibratör | seks shop istanbul | ankara sex shop | izmir sex shop | vibratör | sex shop | vibratör | istanbul sex shop | avcılar sex shop | bursa sex shop | avcılar sex shop | فرمتجر الجنس | فروشگاه جنسی | فروشگاه جنسی | هزاز | вибратор | секс-шоп | متجر الجنس اسطنبول | sex shop makale
Kurser>>

Commercial Hip-Hop (CH)
Traditionell hip-hop i ny kostym!
Kurser>>

Commercial Jazz
En jazzstil där fokus ligger på koreografi och uttryck.
Kurser>>

Contemporary Lyrical (COL)
Vi blandar influenser från Modern samtida dans och Jazz med fokus på det lyriska.
Kurser>>

Dancehall (DH)
Kurser>>

Dansmix 7-12 år (DM):
Vi har vidareutvecklat vår populära fridans för barn och ungdom. Här kan eleverna prova på olika dansstilar. Allt från jazzdans till klassisk balett. En utvecklande dansform för dig som inte vill välja inriktning än.
Kurser>>

Dansprogrammet (DP)
Kurser>>

Klassisk balett från 6 år
Kurser som förbereder för den klassiska baletten.
Kurser>>

Freestyle (FST)
På Freestyleklassen får du möjlighet att uttrycka dina egna känslor, rörelser och stegkombinationer.
Kurser>>

FUNK (FU)
Funken startade i Californien på 1970-talet. Den inehåller bland annat stilarna locking, poping och electric boogaloo. Så kom med och lär dig dina Jackson moves!
Kurser>>

High heels (HH)
Kurser>>

House (HOU):
Har sitt ursprung från 80-talets Clubdance. Man dansar på upptakt med ett gungande flöde i kroppen. En dans som ger dig en energikick!
Kurser>>

Jazz/Showdans Från 10 år - vuxen (JD):
Typiskt för jazz/showdans (som har sitt ursprung i afrikansk dans) är att man lär sig isolera olika delar av kroppen. Man utnyttjar roliga, annorlunda rytmer som struktureras till fräcka kombinationer med koordinationsträning.
Kurser>>

Jazzfusion (JZFU)
Jazzfusion bygger på ren jazzteknik. Koreografiskt blandar vi de olika jazzstilarna, tex streetjazz, jazzfunk, lyrisk jazz och commercial jazz.
Kurser>>

Klassisk Balett Från 9 år - vuxen (KL):
Klassisk balett är en utmärkt träningsform för alla åldrar, speciellt för dom som har avancerat inom jazzdans och fridans och behöver mer stadga i sina rörelser. Vid 8 års ålder kan du på ett lekfullt sätt få lära dig stångövningar, god hållning och att öva upp ett logiskt tänkande.
Kurser>>

Koreografi (KO)
Koreografiklass där vi varvar olika jazz koreografier. Tillägg till JD5F.
Kurser>>

L.A Jazz (LAJZ)
En jazzstil som bottnar i vanlig jazzteknik och med influenser av commercial street, med oftast snabb och detaljerad koreografi. Klassen består av uppvärmning, styrka och stretch och mycket koreografiskt arbete.
Kurser>>

Lyrical Modern Jazz - tonår/vuxen
Lyrical Modern Jazz är en blandning av lyrical jazz och modern teknik. Fokus ligger på känsla, teknik och inlevelseförmåga. Musiken och uttrycket är mycket starkt och känslofyllt.
Kurser>>

Locking (LOK):
En rolig och fartfylld stil där man låser olika kroppsdelar. Dansstilen är mycket teatralisk och eleven får även möjlighet att utvecklas i detta. Vi dansar till härlig skön dansmusik. Stilen började på 70-talet och har utvecklats sedan dess.
Kurser>>

Lock-pop-house
Här får du öva de olika stilarna Locking, Popping och House.
Kurser>>

LUIGI (LUGVR)
Det är en av de första moderna jazzteknikerna. Den skapades av Luigi själv som ville komma tillbaka till sitt yrke som proffsdansare efter en bilolycka. Tekniken är balettbaserad med mycket balans, styrka i center och linjer. Röreslsemönstret är flödande. Man arbetar hela tiden med förlängningar och styrka utan påfrestning , även i danskombinationerna.
Kurser>>

Latin Vibes (LV)
En dansklass som utförs utan partner med influenser av olika latinska dansstilar som tex salsa.
Kurser>>

Lyrical Street (LYST)
Kurser>>

Modern/Fridans (MD):
Moderna dansens grund är fundamentala rörelser som andning, gång, springade, fallande, svingar mm vilka utvecklas i relation till rummet, ofta med mycket golv arbete.
Kurser>>

Modern Jazz (MJ)
Teknisk jazzklass med influenser av modern dans.
Kurser>>

Mamma / Pappa / Barn 2-3 år (MPB):
Vi tar emot barn redan från 2 års ålder, men då i sällskap med en förälder. Liksom i barndansen får barnen möjlighet att lära sig sånglekar, barnvisor och rytmiska ramsor i samband med att kroppen tränas och koordinationsförmågan övas upp.
Kurser>>

Musical Jazz 8-18 år (MU):
Utifrån kända musikaler inspireras vi, improviserar, sjunger och dansar.
Kurser>>

Nia Tonår/vuxen (NIA):
En träningsform som hämtat inspiration och kunskap ifrån olika danser, kampsporter och replica orologi di lusso avslappningsformer. Bygger på 13 olika principer och där nummer ett är rörelse glädje.
Kurser>>

Original Play (OP)
Rörelseglädje, trygghet och gemenskap! Original Play är en lek- och rörelsemetod där barnen utvecklas motoriskt, socialt och känslomässigt. Metoden är resultatet av trettio års forskning på barns och vilda djurs lekbeteende.
Kurser>>

Pilates (PI)
Träningsform som fokuserar på corestyrka och smidighet.
Kurser>>

POP
Popping är när man isolerar en rörelse i olika kroppsdelar, när man gör detta ser det ut som om man får en stöt genom kroppen. I popping finns också något som kallas för boogaloo/waves, vilket är vågrörelser som går genom kroppen.
Kurser>>

Power Pilates med stretchband och ring - Tonår/vuxen
Powerpilates kombinerar styrketräning och yoga. De avlastande rörelserna utförs långsamt där sinne och kropp flätas samman. Det är en harmonisk träning med fokus på andning och kroppskontroll.
Kurser>>

Salsa Från 9 år (SA):
Låt dig förföras av de latinamerikanska rytmerna i salsan. Baserat på glädje, teknik och värme. Undervisningen är inspirerad från danser i Kuba, Puerto Rico bl.a.
Kurser>>

Samba Tonår/vuxen:
Karnevalssamban som blivit känd med den årliga Karnevalen i Rio de Janero Brasilien, associeras med spektakulära dräkter och långa karnevalståg med flera dagars fest. I Samban skakar dansarna mycket på kroppen och höfterna till takten i musiken. Samba är glädje, rytm och fart.
Kurser>>

Svenska Balettskolans Förberedande balettlinje, (SB)
En förberedande balettlinje i samarbete med Svenska Balettskolan i Göteborg för elever i åldrarna 7-9 år som vill kunna söka till Svenska Balettskolans åk 4. Eleverna tränar 1 eller 2 gånger i veckan och följer Svenska Balettskolans program och klädkod. Klädkod flickor: Ljusa trikåer, valfri dansdräkt, rosa eller vita mjuka teknikskor. Uppsatt hår och inga hängande smycken. Klädkod pojkar: Vitt linne, svarta tights eller mjukbyxor och vita mjuka teknikskor.
Kurser>>

Stretch & Tone (SCH)
Med olika redskap jobbar vi med att förbättra vår flexibilitet och styrka.
Kurser>>

Streetfusion (SFU)
Kurser>>

Stagemovers (SGM)
Här får du prova allt du behöver för att stå på scen! Du lär dig grunderna i showdans och street. Vi övar lättare akrobatik, improvisation och olika sceniska uttryck.
Kurser>>

Street Hip-Hop Tonår (SH):
En blandning av hip-hop och streetdance. En hel del teknik och många hopp.
Kurser>>

Showgrupp jazz (SHGJ)
Kurser>>

Showgrupp (SHGS)
Kurser>>

Showdance Jazz Style (SHOW)
Kurser>>

Street-mix från 6 år (SM):
Här lär vi oss grunderna i de olika Streetstilarna. Våra unika åldersanpassade målplaneringar ligger även här som bas för denna undervisning.
Kurser>>

Sunday night disco fever (SNDF)
Svettigt danspass till 70-talets härliga discomusik för dig som hellre dansar än går till gymmet!
Kurser>>

Streetjazz (STJZ)
Streetjazzen är en utveckling av street, men man använder tekniken från jazzen.
Kurser>>

Stepp (STP):
Ung eller mogen, dansant eller elefant. Det spelar ingen roll eftersom alla är rolex daytona replica välkomna till en stimulerande, fartfylld dansträning i steppdans.
Kurser>>

Sång (SÅ)
Sånglektioner i grupp. Du får möjlighet att lära dig grunderna alternativt fördjupa dina sångkunskaper tillsammans med en sångpedagog.
Kurser>>

TÅ (TÅ)
Här får du chansen att träna upp din styrka i fötterna för tåspetsdans. (Minst 3 års förkunskaper inom balett)
Kurser>>

Urban Hip-Hop (UH)
Kurser>>

Yoga (YO)
Low-impact träning för kropp och själ.
Kurser>>

Zumba (ZUM)
Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen syd och latinamerikansk musik och världsmusik. Ett zumbaträningspass innehåller bland annat de fem grundrytmerna salsa, merengue, cumbia, samba och reggaeton.
Kurser>>

Anmälan:

Förnamn:

Efternamn:

Född (ååmmdd-xxxx):
Vi behöver hela ditt personnummer.

Telefon (inkl. riktnr):

E-post:

Gata/box:

Postnummer:

Ort:

Kurs(Dag + Tid):

Termin (t ex VT-14):

Tidigare elev hos Move (ja/nej):

Meddelande (Övriga frågor):

Jag har godkänt vilkoren

Läs villkoren

Anmälan är bindande
Mer information på sidan för anmälan