Move Dansstudio

Move Dansstudio

Välkomna till oss på MOVE! Vi älskar dans och vill att du ska ha roligt, utvecklas, få inspiration och känna kvalitén i vårt pedagogiska upplägg. Här kan du välja mellan flera dansämnen och erfarna danspedagoger.

Glädje och personlig utveckling är centrala begrepp i vår pedagogiska verksamhet där eleven alltid står i centrum.

Från och med höstterminen 2017 hittar man oss i nya och fräscha lokaler på Norra Kustbanegatan 13 i Norra Gårda. Här bygger vi under sommaren om den gamla syfabriken till en fantastisk dansstudio med specialbyggda sviktande dansgolv.
I området finns goda parkeringsmöjligheter och hållplatsen Svingeln ligger ca 300 meter bort. Direkt utanför porten finns även flertalet 10 minuters parkeringar för att lämna och hämta.
Vi finns även i västra Göteborg. Våra rymliga lokaler ligger på Klangfärgsgatan 23 i Västra Frölunda. Vi har mycket goda parkeringsmöjligheter.

Vi arrangerar dans/teaterföreställningar varje år med smink och kostym på en teater där ALLA elever får vara med. En del elever uppträder på Göteborgstalangen, Göteborgskalaset, festivaler mm.

MOVE har funnits sedan 1982 och arbetar med undervisning, konstnärlig scenisk dans. Vi arbetar också med "Dans i Skolan" och har ett sammarbete med ett flertal skolor inom Göteborg där vi erbjuder undervisningspaket för elever, allt från 1 dagars friluftsdag till terminsbaserad undervisning. Vi har även studie/utvecklingsdagar för förskole -fritids och skol personal.
Ring för mer information.
Glädje och personlig utveckling är centrala begrepp i vår pedagogiska verksamhet där eleven alltid står i centrum.