NYTT

HÖSTLOVSLÄGER

Under höstlovsveckan, v44. kan alla födda 2012 eller äldre dansa på något av våra höstlovsläger! Måndag till onsdag anordnar vi ett "Stagemovers"- och ett "Streetmovers"-läger! Lektionerna börjar 9:30 och slutar 15:00. MOVE har öppet 9:00-16:00. MAT: Ta med egen...

8-veckorskurs i Contemporary

Petronella ger en 8-veckors kurs i Contemporary med start 5/10. Kursen ges på Nyb/forstättningsnivå på MOVE i Väster. Anmäl dig här!

NYHET – ”Junior Movers”

Till höstterminen lanserar vi ett nytt Danskoncept - "Junior Movers" för barn 6-12 år. Junior Movers väljer mellan "Streetmovers" för coola moves, "Dancemovers" för att prova på olika tekniska stilar och "Stagemovers" för de som vill göra lite utav allting, inklusive...

VIP-KORT

För dig som vill dansa flera gånger i veckan är VIP-kortet det bästa valet! VIP-korten gäller för en hel termin och du kan boka dig på obegränsat antal kurser. Nedanför ser du våra olika VIP-kort. Glöm inte att ange vilka kurser du vill dansa under "övrig information"...

Coronaviruset

Då vårens restriktioner kvarstår ber vi dig som dansar hos oss eller vistas i våra lokaler att uppmärksamma följande: - Vi ber alla föräldrar till äldre och tidigare elever att om möjligt lämna och hämta sina barn utanför dansskolan. - För de mindre barnen under 8 år...

Boka barnkalas!

Vi anordnar barnkalas, ring oss för mer information!

Studios

Från och med höstterminen 2017 hittar man oss i nya och fräscha lokaler på Norra Kustbanegatan 13 i Norra Gårda. Här har vi byggt om den gamla syfabriken till en fantastisk dansstudio. Alla studios har specialbyggda sviktande dansgolv och professionella ljudanläggningar inkl cd-spelare och aux-kabel.
I våra omklädningsrum finns toaletter, duschar och låsbara skåp.

I anslutning till receptionen finns en cafédel där man kan ta en kopp kaffe eller en kall dricka efter träningen. Det finns även sköna soffor för väntande föräldrar och en liten lekhörna för de minsta.

Våra studios i Västra Frölunda hittar du på Klangfärgsgatan 23 i Grimmered. Här finns 1 stor dansstudio med sviktande parkettgolv och professionell ljudanläggning inkl cd-spelare och aux-kabel samt en lite mindre studio som lämpar sig bäst för yoga-, teori-, sång- eller enskild undervisning i liten grupp.

I omklädningsrummen finns duschar och toaletterna finns i anslutning till omklädningsrummen. Vi har även en cafédel där man kan ta en kopp kaffe medan man väntar. Det finns även ett lekrum för de minsta.

Studio 1 Centrum

 

156 kvm
Sviktande dansgolv
Dansmatta
Speglar
Vägghängda stänger
Takfönster
Förstärkare
Högtalare
Cd-spelare
Aux-ingång med kabel
Fönster mot gatan

Studio 2 Centrum

 

143 kvm
Sviktande dansgolv
Dansmatta
Speglar
Vägghängda stänger
Förstärkare
Högtalare
Cd-spelare
Aux-ingång med kabel

Studio 3 Centrum

 

67 kvm
Sviktande parkettgolv
Portabel dansmatta vid behov
Speglar
Fristående stänger
Förstärkare
Högtalare
Cd-spelare
Aux-ingång med kabel
Fönster mot gatan

Studio 1 Väster

 

110 kvm
Sviktande parkettgolv
Speglar
Portabla stänger
Förstärkare
Högtalare
Cd-spelare
Aux-ingång med kabel
Fönster mot gata och gård

Studio 2 Väster

 

35 kvm
Sviktande dansgolv
Dansmatta
Speglar
Portabla stänger
Portabel keyboard
Fönster mot gatan
Whiteboard

HYRA STUDIO

 Är du intresserad av att hyra någon av våra studios i centrum eller Västra Frölunda för tex repetitioner eller inspelningar, kontakta oss på 031-400 805 eller maila oss på info.move@telia.com för information och prisuppgift.

Vi hyr inte ut till extern undervisning eller privat träning.